Agenda del Penedès

Fires i festes

1a Primavera Bastonera a Gelida

Gelida | Plaça de l’Església | 13-04-2019 12:00 h.

1a Primavera Bastonera a Gelida

La convocatòria és dissabte 13 d’abril, a les 12 del migdia a la Plaça de l’Església de Gelida, on es concentraran les colles dels Bastoners de Corbera, Bastoners de Vilafranca, Colla bastonera del Montserratí, Bastoners de l’Arboç i els Bastoners de Gelida. Seguidament, s’iniciarà una cercavila pel centre del municipi amb l’actuació de totes les colles. A continuació, es farà un fi de festa a la Plaça de la Vila, on es realitzaran els balls de comiat de cada colla, mostrant el seu estil i repertori propi.
I pels que tinguin ganes de gresca, a partir de les 16h a la Plaça de l’Escorxador, festa amb la música de “Rock’n’roll Radio”, programa de l’emissora municipal Ràdio Gelida, i seguidament, música en directe amb el concert a càrrec del grup gelidenc “Well-Met Bones”.

Lloc i adreça de l'acte

  • Gelida
  • Plaça de l’Església
  • Plaça de l’Església

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!