Agenda del Penedès

Altres

Dia Mundial del Parkinson a Vilanova

Vilanova i la Geltrú | Rambla Principal | 13-04-2019 10:00 h.

Dia Mundial del Parkinson a Vilanova

La Delegació de Parkinson del Garraf efectuarà, al llarg de la jornada des de les 10h-19h, diferents actuacions i actes amb l'objectiu d'informar i generar una major sensibilitat en la societat respecte a aquesta malaltia. Tot aquell que desitgi pot acostar-se, conèixer i col·laborar amb l'Associació. Hi haurà sortejos, regals… entre moltes altres coses. Gràcies als col·laboradors, empreses i particulars podem desenvolupar aquest esdeveniment. Agraïm l'ajuda prestada tant en material com en recursos a tots ells i especialment a l´Ajuntament de Vilanova. Al llarg del dia aniran passant diferents grups musicals per a amenitzar la jornada. Per a finalitzar, a les 18 h, ONA – Espai d´Aprenentatge Musical de Vilanova i la Geltrú- ens delectarà amb diferents peces musicals que usen els afectats en les seves teràpies. Ciutadans, familiars i amics podran gaudir a través de la música i el ball, una jornada que sorprendrà per la voluntat de treball, unió, perseverança i alegria que forma part de la Delegació de Parkinson del Garraf.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!