Agenda

Altres

Setmana Santa 2019 a l’Arboç

L'Arboç | Parròquia Sant Julià | 12-04-2019 20:00 h. fins 21-04-2019

La vila de l’Arboç celebra la tradicional Setmana Santa amb un intens programa d’actes que comença el proper dimarts 9 d’abril amb la Celebració Comunitària de la Reconciliació i continuarà el proper divendres 12 d’abril a les 8 del vespre amb la celebració de la Festivitat dels Dolors.

Setmana Santa 2019 a l’Arboç

El diumenge 14 d’abril, Diumenge de Rams, tindrà lloc al Sagrat, a les 12:30 h, la tradicional benedicció de Rams i, seguidament, l’Eucaristia de Passió a la Parròquia.

Dimarts Sant, 16 d’abril, els joves de l’Arxiprestat realitzaran un Via-Crucis des de Llorenç del Penedès fins al Papiolet.

Divendres 19 d’abril: Divendres Sant, a les 8 del matí, el Via-Crucis acompanyat pels Pretorians Armats de l’Arboç transcorrerà pels carrers de la vila, a les 8 del vespre a la Parròquia, el solistes de la Coral Polifònica de El Vendrell interpretaran el cant Stabat Mater de Pergolessi, i, seguidament, tindrà lloc la processó pels carrers de l’Arboç, que conclourà amb la representació de la Moixiganga de L’Arboç, interpretada per l’Elenc Artístic Arbocenc i que comptarà amb la participació del grup de grallers “Els Cofins”.

Diumenge Sant, 21 d’abril, el grup de Caramelles de l’Arboç cantarà aquestes tradicionals cançons pels avis de l’Hospital de Sant Antoni Abat i, desprès, pels carrers de l’Arboç.

Tots els actes han estat organitzats per la Parròquia Sant Julià de l’Arboç, la Confraria de la Mare de Deu dels Dolors, el Cos de Portants del Sant Crist i els Pretorians Armats de l’Arboç amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç.

Lloc i adreça de l'acte

  • L'Arboç
  • Parròquia Sant Julià
  • Parròquia Sant Julià

Informació de contacte    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


    Avui al Penedès