Altres

Setmana Santa 2019 a l’Arboç

L'Arboç | Parròquia Sant Julià | 12-04-2019 20:00 h. fins 21-04-2019

Setmana Santa 2019 a l’Arboç

El diumenge 14 d’abril, Diumenge de Rams, tindrà lloc al Sagrat, a les 12:30 h, la tradicional benedicció de Rams i, seguidament, l’Eucaristia de Passió a la Parròquia.

Dimarts Sant, 16 d’abril, els joves de l’Arxiprestat realitzaran un Via-Crucis des de Llorenç del Penedès fins al Papiolet.

Divendres 19 d’abril: Divendres Sant, a les 8 del matí, el Via-Crucis acompanyat pels Pretorians Armats de l’Arboç transcorrerà pels carrers de la vila, a les 8 del vespre a la Parròquia, el solistes de la Coral Polifònica de El Vendrell interpretaran el cant Stabat Mater de Pergolessi, i, seguidament, tindrà lloc la processó pels carrers de l’Arboç, que conclourà amb la representació de la Moixiganga de L’Arboç, interpretada per l’Elenc Artístic Arbocenc i que comptarà amb la participació del grup de grallers “Els Cofins”.

Diumenge Sant, 21 d’abril, el grup de Caramelles de l’Arboç cantarà aquestes tradicionals cançons pels avis de l’Hospital de Sant Antoni Abat i, desprès, pels carrers de l’Arboç.

Tots els actes han estat organitzats per la Parròquia Sant Julià de l’Arboç, la Confraria de la Mare de Deu dels Dolors, el Cos de Portants del Sant Crist i els Pretorians Armats de l’Arboç amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç.

Lloc i adreça de l'acte

  • L'Arboç
  • Parròquia Sant Julià
  • Parròquia Sant Julià

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!