Agenda del Penedès

Altres

VIII Lectura compartida i encadenada a la Masia d’en Cabanyes . Homenatge a Manuel de Cabanyes i la poesia

Vilanova i la Geltrú | Masia Cabanyes | 14-04-2019 11:00 h.

VIII Lectura compartida i encadenada a la Masia d’en Cabanyes . Homenatge a Manuel de Cabanyes i la poesia

Un homenatge a la poesia i al poeta Manuel de Cabanyes, un  acte que ja compta amb vuit edicions i que es consolida com a espai de trobada de poetes i poetesses i persones que volen posar la seva veu a les lectures. Enguany de manera especial es fa homenatge a les dones poetesses.

PROGRAMA

Conduit per la periodista Laura Marín, l’acte és obert a la participació ciutadana i tindrà lloc als jardins de la Masia a partir de les 11h del matí.

11h - HOMENATGE A MANUEL DE CABANYES. “LES DONES EN LA VIDA I OBRA DEL POETA” Xavier Solà de Andrés, “cabanyista” i estudiós de l’autor, ens farà una aproximació al poeta a través d’una mirada en clau de dona, dels personatges femenins que surten a la seva poesia i de les dones que han parlat de l’autor. Acte seguit es farà lectura voluntària i encadenada d’una selecció dels seus poemes a partir del llibre “Manuel de Cabanyes. Poemes essencials amb selecció, traducció i comentaris d’Oriol Pi de Cabanyes”. 11h45 a 12h –

PAUSA APERITIU Gentilesa de Coquo Càtering i Celler de Viticultors del Garraf, que col·laboren a l’acte oferint un petit aperitiu i copa de cava.

12h – HOMENATGE A LA POESIA I A LES DONES POETES En un moment en que dones extraordinàries il·luminen el món de la poesia, volem retre homenatge a les dones poetes d’ací i d’arreu. Amb introducció a càrrec del poeta i historiador vilanoví Gener Barjola, comptarem amb la participació de les poetes de la comarca Agustina Moya, Blanca Deusdad, Cèlia Sanchez-Mústich, Cesca Calaf, Cristina Grisolía, Dolors Juan Hill o Mª Pau Talegón entre d’altres, que compartiran amb nosaltres alguns dels seus poemes.

També comptarem amb la participació especial de l’Associació de Dones La Frontissa. La darrera part de l’acte es destinarà a la lectura lliure de poesia, amb la participació ja consolidada del col·lectiu poètic la Lluna en un Cove i de tothom que vulgui posar-hi la seva veu.

Us recordem que la Biblioteca Armand Cardona Torrandell oferirà una selecció de llibres de dones poetes per a les lectures així com disposarem d’un espai de lectura de contes infantils.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!