Altres

La Nit de l’Empresa, la gran cita de l’empresariat del Gran Penedès

Sant Sadurní d'Anoia | Codorníu | 26-04-2019 20:30 h.

La Nit de l’Empresa, la gran cita de l’empresariat del Gran Penedès

En aquest primer episodi de La Nit també es farà homenatge a empreses que compleixen un aniversari significatiu (25è, 50è, 75è...).

A la segona part es servirà el sopar de gala, a peu dret, cosa que afavorirà el contacte i l’ambient convivial entre els assistents.

Finca Mas Solers encapçala una selecció de companyies que han confirmat la seva participació com a patrocinadors de La Nit de l’Empresa. Són empreses reconegudes, com ara Auren, Cales de Pachs, Endutex, Mútua Penedès, Publicom, Redman, Richmond, SIA Biosca, Vilamòbil i XTA. També cal destacar la col·laboració de Cal Blay, Codorníu, Hotel Estela, Oliver Rueda, Probosc i Wondu / Ondunova.

A més, com a media partners hi participaran Canal Blau, Eix Diari, El 3 de Vuit, Penedès Econòmic, Penedès Televisió i Via Empresa.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!