Agenda

Música, concerts, balls

Taverna de Poetes. Recital de Santi Arisa

Vilanova i la Geltrú | Foment Vilanoví | 21-04-2019 19:00 h.

El diumenge 21 d’abril a les 19h casarem la Pasqua amb Sant Jordi amb un espectacle diferent, lligat a la literatura i ideat per un dels més destacats creadors en percussió del país: Santi Arisa que ens delectarà amb un recital de poemes d’autors catalans, musicats per ell mateix, i que interpretarà fent duet amb Agnès Miralbell.

Taverna de Poetes. Recital de Santi Arisa

El concert es diu Taverna de Poetes -títol agafat d’un disc homònim d’Arisa- i hi trobarem una quinzena de poemes imprescindibles per a la nostra cultura, com ara És quan dormo que hi veig clar de J. V. Foix, La vaca cega de Joan Maragall o el Romanço de Miquel Martí i Pol.

A més dels ja reconeguts concerts individuals, Arisa ha acompanyat en gravacions o en públic molts cantants catalans (Lluís Llach, Pi de la Serra, Miquel Pujadó, Esquirols, Ramon Muntaner, etc.) i ha format part de grups de jazz-rock com ara Fusioon, Pegasus, La Tribu, a més de fer duets amb Jordi Sabatés i ser el creador de la Sardanova.

Malgrat a l’imaginari popular ha quedat fixat com a un immens bateria, en Santi és un home inquiet i no ha parat de inventar coses dalt dels escenaris. Ha cantat, ha recitat, ha fet d’animador… Amb més de cinquanta anys de carrera, el seu nom ha estat vinculat a històries musicals molt diverses. Fins i tot Manuel Iborra va dirigir la pel·lícula Orquestra Club Virginia (1992) sobre la seva vida i els seus bolos internacionals. Jorge Sanz interpretava aquell jove Santi Arisa.

Darrerament ha musicat a diversos poetes catalans i els ha portat als escenaris per interpretar-los amb una veu greu i envellutada, acompanyat de l’Agnès Miralbell, pedagoga musical que ha dedicat la seva vida a l’educació musical i a la formació vocal i coral d’infants i joves.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacteT'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


Avui al Penedès