Agenda del Penedès

Altres

La rosa de foc, el conte del Ball de Diables del Vendrell

El Vendrell | 23-04-2019 18:00 h.

La rosa de foc, el conte del Ball de Diables del Vendrell

També no hi podria faltar la rosa de Sant Jordi i, com a principal novetat, el conte de La rosa de foc.

La rosa de foc, és el conte del Ball de Diables del Vendrell inspirat en la llegenda de Sant Jordi.

El conte, doncs, és una revisió de la llegenda tradicional ambientada a la vila del Vendrell. Els diables, que viuen en pau i jugant amb el foc, es veuran amenaçats per un drac malvat anomenat Caramot.
Amb l'ajuda de la Mulassa Feixuga, dos diables molt trempats, en Jordi i na Jordina, aconseguiran fer fora aquest drac malvat i recuperar el foc tan preuat.

El conte, que es podrà comprar durant tot el dia a la paradeta, tindrà la seva presentació a les 6 de la tarda a la Biblioteca Terra Baixa.
Just abans de la presentació del conte, el Ball de Diables serà el pregoner del Pregó de Lectura, que se celebra cada any a la Biblioteca.

Per acabar la jornada, a les 8 del vespre, al carrer de les quatre fonts, davant del Portal de Pardo, es farà la representació del conte "La rosa de foc", que comptarà amb la col·laboració de dues entitats de foc de la vila més: el Caramot i la Mulassa Feixuga.

Des del Ball de Diables conviden a tothom a gaudir dels actes del seu 40è aniversari de la recuperació, que van començar el passat 23 de març amb la presentació dels nous timbals pintats pel mestre Joan Descals. Aquests actes, continuaran després de Sant Jordi, concretament, el pròxim 11 de maig amb el Dia del Diable i molts més actes durant l’any.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!