Teatre, dansa i arts escèniques

Fes+Chapeau, Festival Internacional d’Arts Escèniques

Sant Pere de Ribes | Carpa Revolució | 18-04-2019 11:00 h. fins 22-04-2019

Fes+Chapeau, Festival Internacional d’Arts Escèniques

Entre els artistes confirmats per l’edició de 2019, destaca, en l’apartat musical, la presència del grup de fusió català La Señora Tomasa, que actuarà la nit de divendres a dissabte, a la 1 del matí, i l’actuació dels pioners de l’escena dub electrònica, Asian Dub Foundation Soudsystem, que sortiran a l’escenari la matinada del diumenge 21. Pel que respecta a les arts escèniques, el festival comptarà amb la participació de la companyia VolemVolar i el seu gran trapezi volant, un dels pocs d’aquestes característiques a Catalunya. El col·lectiu Contaminando Sonrisas guiarà els tallers de circ per infants i famílies que es duran a terme divendres, dissabte i diumenge, i el celler de creació de la Carpa Revolució, el viver de produccions culturals del Festival, presentarà 4 espectacles treballats el darrer any: “It happens...” de la Companyia Campistany; “Raza”, del Colectivo Azar; “Desencuentros”, de Mr Divinetz & Big Lady i “Volenvet”, de The Flow Company. La programació també inclourà moments per a la reflexió col·lectiva: per part de Coopsetània, l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Penedès i el Garraf, s’han preparat dues xerrades: “Per què emmalaltim?” a càrrec d’Aleix Pàmies, el dissabte 20 a les 17:00, i  “Rumb a l’extinció, emergència climàtica” a càrrec del col·lectiu XR, el diumenge 21 a les 17:00.

A més, les següents companyies i artistes nacionals i internacionals també hi actuaran: Adriano Cangemi, Alikindoi, Arritmados, Bangarang Nuits!, Control Z y sus Cholos, Cris Blasco & Pat Sol, Dikothomia, Dijeyow, Duo X caso, Efecto R, Enemic Natural, Escarteen Sisters, Gabriel Briones,, Katapulta, Laberinto Producciones, Las Fritas, Little Testa, Mabel Flores & La Kayangó, Microguagua, Miss Loopita, Oli el Clown, Percal Percussió, Puntmoc, Spirito, Talia Teatre, The Kinky Coo Coo's.

El festival és una plataforma eclèctica amb propostes artístiques de circ, música, teatre, dansa, titelles, instal·lacions i arts plàstiques que també experimenta escenogràficament amb l’espai públic creant ambients originals. El celler de creació i les residències d’espectacles són alguns dels seus valors a l’alça que compagina amb una programació cultural durant l’any. La ubicació de la Carpa Revolució, a la Masia Can Puig de Ribes (carrer Major, 110) i el seu entorn, faciliten la disposició de diferents espais, tots ells pròxims, on es duen a terme les representacions.

El preu de l’abonament anticipat per tots els dies és de 16€ (despeses no incloses) i ja es pot comprar al seu lloc web. També podeu estar al dia de les novetats i informacions el festival a través del seu Facebook.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!