Agenda del Penedès

Fires i festes

1ª Trobada de gegants, capgrossos i bestiari infantil

Cubelles | 27-04-2019 17:30 h.

1ª Trobada de gegants, capgrossos i bestiari infantil

La cercavila de dissabte, inclosa als actes de la 45a Setmana Cultural, començarà a les 17.30h a la plaça del Castell i recorrerà els principals carrers del centre de la vila fins acabar amb un final de festa a la plaça del Centre Social. L’acte estarà amenitzat amb música de txaranga i gralles, mentre també hi participarà el gegant del Cerkabirra, Llúpol Quintet, considerat tota una insígnia per part de la canalla cubellenca.

Sopar a la fresca i música per arrodonir la nit

També el dissabte 27, el Cubell celebrarà el tradicional concert gratuït de Sant Jordi a la mateixa plaça del centre social. La nit començarà amb un sopar popular a la fresca, pel qual caldrà reservar plaça a elcubell@hotmail.com o 93 895 78 25. Com en altres actes de la mateixa entitat, cadascú haurà de dur el seu menjar per compartir, mentre la beguda es podrà adquirir a la barra.

Pel que fa al cartell, a partir de les 22.30h actuarà el grup de pop-rock Muy Stone, que precedirà el concert dels sitgetans Rumbalmins, formació de versions i rumba. La nit la tancarà una sessió de música de Señoras que Pinchan, DJs caracteritzades pel seu to irreverent i desenfadat, amb temes ballables de tots els estils. Aquest acte també forma part de la programació de la Setmana Cultural, organitzada per l’Ajuntament de Cubelles.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!