Agenda del Penedès

Exposicions

Exposició dels treballs dels alumnes de l’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa

El Vendrell | Sala Portal del Pardo | 26-04-2019 20:00 h. fins 11-05-2019

Exposició dels treballs dels alumnes de l’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa

Aquests treballs, fets amb il·lusió i esforç, plens d’imaginació i creativitat, reflecteixen el despertar de la curiositat i l’interès per l’art a partir de dibuixos, pintures, collages... Conformen una experiència útil per al desenvolupament i l’educació de la sensibilitat, a través de la manipulació de colors, formes, textures, volums... Els treballs artístics ajuden a potenciar la percepció sensorial, les emocions i els pensaments; despleguen les possibilitats expressives i creatives pròpies dels alumnes i donen com a resultat unes petites obres d’art molt personals i singulars.

 

L’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa, a càrrec de Dolors Escoté i Joaquim Milà, especialitzada en la tècnica artística del dibuix, la pintura i l’esmalt, és un espai d’aprenentatge continu i progressiu, que vetlla perquè siguin respectades les capacitats i les necessitats de cadascú a través de l'atenció individualitzada.

 

L’exposició es podrà visitar de dimarts a dissabte de 17 h a 20 h; dissabte i diumenge d’11 h a 14 h. L’1 de maig la sala romandrà tancada.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!