Agenda

Altres

Poesia a les Caves

Sant Sadurní d'Anoia | Diferents indrets | 03-05-2019 22:00 h. fins 24-05-2019

Del 3 al 24 de maig Sant Sadurní viurà una nova edició del Cicle Poesia a les Caves, una iniciativa impulsada pel poeta sadurninenc Santi Borrell i la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia que es celebra tradicionalment els divendres del mes de maig. Un any més el cartell l'ha dissenyat l'artista sadurninenc Alonso Castellanos.

Poesia a les Caves

Enguany els recitals es faran els divendres 3, 10, 17 i 24 de maig a les 22h, concretament a les caves Raventós i Blanc, Colomer, Jaume Giró i Giró i Recaredo. Per aquestes caves passaran poetes i poetesses: Francesc Gelonch, Josep Pedrals, Laia Llobera, Santi  Borrell, Teresa Costa-Gramunt, Carles Rebassa, Sílvia Bel, Marc Freixas, Ivette Nadal, Carme Abril, Montse Boldú, Zoraida Burgos, Tomàs Camacho, Carme Cruelles.

El divendres 17 de maig també s'ha programat una sessió de Poesia intantil amb Teresa Juga a Sinera, a càrrec de Núria Clemares.

Aquesta aposta pels recitals de poesia ha anat quallant amb els anys, com ho demostra l'afluència de públic i la confiança de les bodegues que una vegada més obriran les seves portes a la poesia. El cicle de poesia és d'entrada gratuïta i cada sessió compta amb la participació de diferents poetes. Les caves col·laboradores ofereixen a tots els assistents la possibilitat de degustar una copa de cava durant els recitals, que comencen sempre a les 22h.

Poesia a les Caves 2019

Totes les sessions començaran a les 22h.

3 DE MAIG
Caves Raventós Blanch (Pl. del Roure s/n)

FRANCESC GELONCH
JOSEP PEDRALS
LAIA LLOBERA

10 DE MAIG
Caves Colomer (C/ Diputació 58-60)

SANTI BORRELL
TERESA COSTA-GRAMUNT
CARLES REBASSA

17 DE MAIG
Caves Jaume Giró i Giró (C/Montaner i Oller,5)

SILVIA BEL
MARC FREIXAS
IVETTE NADAL

24 DE MAIG
Caves Recaredo (C/Tamarit, 10)

CARME ABRIL
MONTSE BOLDÚ
ZORAIDA BURGOS
TOMÀS CAMACHO
CARME CRUELLES

 

I el divendres 17 de maig, a les 17:30h a Rimarts Caves (Av. Cal Mir,44)

POESIA INFANTIL AMB TERESETA JUGA A SINERA a càrrec de NÚRIA CLEMARES

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte