Agenda

Fires i festes

Fires i Festes de Maig de Vilafranca del Penedès

Vilafranca del Penedès | Recinte firal | 17-05-2019 10:00 h. fins 19-05-2019

Les Fires de Maig de Vilafranca són una mostra multisectorial de referència a Catalunya, amb la presència de 122 expositors de diferents àmbits com l’automoció, la maquinària agrícola, el comerç, els serveis i també el teixit associatiu. El món del vi i la gastronomia també hi seran presents en una fira que és un gran reflex de la vitalitat i diversitat de les empreses i els comerços del territori.

Fires i Festes de Maig de Vilafranca del Penedès

La novetat d’enguany és la celebració del 53è concurs Tastavins Penedès que premia els millors vins i Clàssic Penedès de la DO Penedès, que tradicionalment es lliurava a Barcelona i que en aquesta ocasió es trasllada al territori. Serà divendres 17 de maig al vespre.

Els diferents membres de la comissió de fires que representen els diferents sectors han fet públiques les novetats de cadascun d’ells. El sector de l’automoció manté el sorteig de 3.000 € al qual opten els compradors d’un cotxe en el marc de les Fires i espera superar els 177 vehicles venuts l’any passat. Enguany s’hi presenten 32 marques, 2 més que al 2018, amb les nombroses novetats tecnològiques.

Pel que fa a la maquinària agrícola, s’hi exposaran un total de 15 marques, 3 més que l’any passat, consolidant-se i creixent un any més com la fira de referència a la demarcació de Barcelona.

Pel que fa a l’espai “plaça del Vi”, es podran tastar 35 referències de vins blancs, rosats i negres i Clàssic Penedès de 20 cellers, incrementant amb 6 i 4, respectivament, les de l’any passat.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacteT'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


Avui al Penedès