Agenda del Penedès

Altres

1a Trobada de vehicles d'ADF Penedès Garraf en homenatge a Josep M. Heras

Vilafranca del Penedès | Rambla de la Girada | 09-06-2019 10:00 h.

Les ADF del Penedès i Garraf endarrereixen l'inici de la campanya forestal fins al juliol

També hi haurà activitats per la mainada com ara un photocall, jocs, i manualitats com plantar llavors d’arbres per reforestar els boscos.

També es muntarà el sistema de punt de trànsit de les ADF que es el punt de coordinació de l’emergència per incendis forestals. Des d’allà s’instal·larà un aplicatiu als dispositius mòbils dels voluntaris d’ADF per estar geolocalitzats i coordinar millor la tasca dels voluntaris.

També hi es podrà veure tot els sistema de monitorització de la vintena de càmeres de videovigilància forestal que la Federació d’ADF té repartides per tot el territori gràcies a la col·laboració de l’empresa de comunicacions XTA.

I finalment també es podrà veure el reportatge de vídeo que s’ha fet en motiu del 30è aniversari de la creació de les ADF a Catalunya.

Tot això per mostrar al públic en general que són i que fan les ADF a les nostres comarques.

També es presentarà la incorporació de 2 vehicles per questa campanya d’estiu 2019 i s’obsequiarà a tots els voluntaris assistents de les ADF amb un petit detall gentilesa de la asseguradora Mussap, que també repartirà uns vals a cada ADF per bescanviar per material de prevenció o extinció d’incendis.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!