Música, concerts, balls

Festival Talls

Vilobí del Penedès | 21-06-2019 20:30 h.

Festival Talls

La proposta musical combina artistes locals i grups emergents del panorama català. Enguany, els caps de cartell són Cesk Freixes i Sandra Bautista, seguits per Joan Blau i l’Espiadimonis. En acabar els concerts, el Dj Patata, s’encarregarà de posar punt i final al festival.

Un dels principals objectius del Festival Talls, és promocionar el municipi el Parc dels Talls, els cellers i empreses del nostre municipi. És per aquest motiu, que, gràcies a la seva col·laboració, es potencia el consum de vi dels diferents elaboradors de Vilobí: Domènech Vidal (Vallformosa), Descregut, Planas Albareda, Mont Picolis i Loxarel. Al mateix recinte del concert, hi haurà foodtrucks perquè la gent pugui sopar. L’entrada és gratuïta però per tal de garantir la sostenibilitat de l’esdeveniment, està prohibida l’entrada de beguda i menjar que no sigui de la barra i/o foodtrucks.

El Festival Talls va néixer el 2012 com un acte més de la programació de la Festa Major del municipi de Vilobí, però al llarg dels anys ha pres forma i caràcter propi amb l’objectiu de consolidar-lo com un esdeveniment important en el calendari cultural del territori.  Pel Festival Talls hi han passat grups de música emergents com Sanjosex, Joana Serrat, El Petit de Cal Eril, Inspira, Cálido Home, Painomi, Pribiz i The Trees Barcelona,  entre d’altres. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!