Agenda del Penedès

Exposicions

Camins il·lustrats. Explorar - Narrar - Visualitzar

Vilanova i la Geltrú | Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell | 13-06-2019 10:00 h. fins 09-07-2019

Camins il·lustrats. Explorar - Narrar - Visualitzar

A partir de la col·lecció “Els Carrers de Vilanova i la Geltrú” (Carbonell, V., Castells, A., Sabater, JM., 2006), s'ha escollit una part de la ciutat, el tram urbà de la zona nord, per explorar-la, il·lustrar-la i posteriorment fer-ne visible els resultats. Hi han participat alumnes de quart d'ESO de l'Institut Manuel de Cabanyes i alumnes de l'Escola Municipal d'Art i Disseny de VNG. Aquest fragment de ciutat ha permès treballar tres temes: l'espai de transició entre l'urbà i el rural rural, l'agermanament entre ciutats, i la construcció de comunitat, a partir de grups vinculats a la cultura popular. Tots tres tenen a veure amb els conceptes ambivalents de límit i  connexió.

Camins Il·lustrats és un projecte d'IDENSITAT per BiblioLab, amb la col·laboració de Clara Nubiola, Alfred Castells, Vicenç Carbonell, Bienve Moya, Pulina Morcillo, Oriol Hurquera, Joan Nadal, Armand Múrcia, Associació Cultural Diables de Vilanova i la Geltrú, Pep Duran, Raquel Friera, Francisco Navarrete Sitjà, Martí Madaula.

S'ha portat a terme a Vilanova i la Geltrú amb la participació de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú (XBMVNG),  alumnes i professors/es de l'Institut Manuel de Cabanyes, i l'Escola Municipal d'Art i Disseny de VNG (EMAiD). Compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, Generalitat de Catalunya Departament de Cultura i Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Idea i producció IDENSITAT (Ramon Parramon, direcció - Albert Gironès i Azucena López, coordinació - Núria Parés, disseny exposició - Roser Colomar i Irati Irulegui, col·laboració).

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!