Teatre, dansa i arts escèniques

Capvespres poètics & Jam

Sant Pere de Ribes | Carpa Revolució | 16-06-2019 19:00 h.

Carpa Revolució

La iniciativa és fruit de la trobada de diferents poetes de Sitges, Vilanova i la Geltrú, Ribes i Vilafranca del Penedès, amb l’objectiu de crear un espai viu dedicat a la poesia, en que es presentaran poemaris de les autores i autors convidats i s’oferirà un espai de micro obert per tothom que vulgui participar amb poemes propis o d’altres poetes. 

El cicle consisteix en tres sessions de poesia & jam. El tercer diumenge dels mesos d’estiu, a les set de la tarda. Són els Capvespres Poètics al Racó de la Carpa Revolució de Ribes.

DIUMENGE 16 de JUNY a les 19 hores amb Jordi Triquell al piano

Joan Duran

Poeta i bioquímic i d’esperit creatiu. Ha publicat diferents llibres de poesia pels que també ha rebut diversitat de premis nacionals. Estarà als Capvespres Poètics amb un recull del darrer poemari, Animal Impur i de publicacions anteriors.

Bàrbara Scuderi

Cronista cultural, graduada en Història i en Dret. Va publicar el poemari Antes de que amanezca i realitza recitals amb reculls de la seva obra poètica sota el lema #poesiabarbariana, que presentarà per obrir la primera jam poètica del cicle. 

Anton Ferret Baig

Llicenciat en Filologia Catalana i Comunicació Audiovisual. Ha escrit contes, poesies i hipertextos que li han fet guanyar petits reconeixements o descansen entre uns i zeros en la fosca d'algun disc dur. Content d'haver estat invitat als Capvespres poètics, oferirà als assistents uns quants sonets ben refrescants.

Properes cites: Diumenge 21 de juliol i Diumenge 18 d’agost

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!