Agenda del Penedès

Cursos, tallers

Curs intensiu d'entrenament actoral de L'escotilló Taller

Vilanova i la Geltrú | Círcol Catòlic | 17-06-2019 19:00 h. fins 30-06-2019

Curs intensiu d'entrenament actoral de L'escotilló Taller

Treballarem a partir del joc amb l'altra i la improvisació. Perdrem vergonyes, guanyarem seguretat, aprendrem a expressar i exterioritzar el que sentim, a canalitzar-ho. Conectarem cos i emoció per sentir-nos més vius, desperts i creatius. Aprendrem a treballar en equip i a desenvolupar l'ull crític. Crearem sinergies entre els companys i desenvoluparem personatges i escenes.

El curs consta de quatre setmanes que es faran el mes de juliol:

Les dues primeres setmanes treballarem a partir de la improvisació i el joc per trobar la veritat dalt de l'escenari, i alternarem amb el cos per trobar-ne l'impuls.

Les dues últimes setmanes farem creació de personatges i preparació d’escenes que presentarem al públic el dilluns 29 al mateix teatre.

Durada: 80 hores

Horari: de dilluns a divendres de 10 a 14.30h.

Preu: 300€

Places limitades

Inscripcions: a partir del 4 de juny, a la secretaria del Círcol Catòlic, els dimarts i dijous de 7 a 9 de la tarda. En el moment de la inscripció cal fer un primer pagament de 150 euros. El segon pagament es farà abans de l'1 de juliol.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!