Agenda del Penedès

Fires i festes

VII Xarel·lada al Penedès Marítim

Cunit | 29-06-2019 13:00 h.

VII Xarel·lada al Penedès Marítim

La iniciativa va néixer l’any 2012 de la mà de la sommelier cunitenca Carme Garcia juntament amb la regidoria de Turisme i Patrimoni de l’Ajuntament de Cunit amb l’objectiu de crear un espai de reconeixement al vi del Penedès i en particular al Xarel·lo.

L’emplaçament del tast i de la mostra de xarel·los serà al Passeig Marítim, entre els carrers Les Sorres i Amílcar Barca.

Iniciativa inèdita al Penedès Marítim

Amb aquesta activitat es continua apostant per a consolidar la marca PENEDÈS MARÍTIM, vinculant la imatge del territori a un concepte territorial com és el Penedès, carregat de valor afegit. Enguany, vinculats amb el Consorci d’Enoturisme Penedès, que conjuga la promoció turística amb les potencialitats del món del vi.

A les 13h tindrà lloc el Tast amb Xarel·lo, al ‘xiringuito‘ del restaurant L’Arrosseria pels assistents a la ponència. Cal inscripció prèvia a turisme@cunit.cat.

A partir de les 20h i fins a les 23h, es podrà visitar i gaudir de la Mostra de Xarel·los de bodeguers del Penedès amenitzats amb música del DJ Xef Andreu i del grup Bocamolls i tast de tapes dels restauradors i pastisseria locals participants.

El preu del tiquet són 12€, aquest inclou 3 copes de vi + 2 tapes + 1 postre + copa de regal.

Cellers participants:

Heredat Mon Rubí,  Finca Viladellops,  Loxarel, Mas Candi,  Jané Ventura, Castellroig, Vinyes 7 Pams, Esteve i Gibert , Costador Terroirs Mediterranis i Finca Mas Perdut.

Restaurants participants:

L’Arrosseria, Gastrobar & Cocteleria Ronsito, Pizzeria Restaurante Mistral, Casa Carmiña da Castañeira – Bar Travesas i Hotel Restaurant Adia.

Pastisseries:

Forn i Pastisseria Casas

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!