Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Òpera a la fresca amb la retransmissió des del Gran Teatre del Liceu de "Tosca" de Puccini

Vilanova i la Geltrú | 28-06-2019 22:00 h.

Òpera a la fresca amb la retransmissió des del Gran Teatre del Liceu de

La retransmissió es podrà veure a través d'una pantalla que s'instal·larà a la plaça i el públic disposarà de cadires per poder seguir l'espectacle. Es tracta d'un acte gratuït i obert a tothom.

El Liceu a la fresca és un projecte amb un fort component divulgatiu, de desmitificació de conceptes associats al gènere líric, amb accés a títols atractius i accessibles i fer gaudir a tothom de l'òpera. Amb les retransmissions en directe el públic pot assistir d'una manera única, propera i informal a una funció al Liceu.

El projecte es va iniciar l'any 2007 amb Òpera a la Platja que consistia en la retransmissió, a través d'una pantalla gegant i en fals directe, de l'òpera que s'estava representant en el mateix Teatre. La Temporada 2014-2015 aquest projecte es va fer realitat de nou, i es va fer la retransmissió de La Traviata afegint-se uns quants municipis que, a través de pantalles situades a les seves places i carrers, van fer arribar l'òpera a les seves poblacions. L'experiència es va anar repetint durant les següents temporades i cada cop més poblacions han participat en el Liceu a la fresca, fent arribar l'òpera als seus municipis i fent gaudir de l'òpera a cada cop més públic.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!