Agenda del Penedès

Altres

Marxa pels drets LGTB+ a Vilanova

Vilanova i la Geltrú | Plaça de les Neus | 28-06-2019 19:00 h.

Marxa pels drets LGTB+ a Vilanova

La convocatòria de l’acte tindrà lloc a les 19 h a la Plaça de les Neus. Des d’allà, es farà una marxa per la Rambla fins a arribar a la Plaça de la Vila, on tindrà lloc la lectura del manifest. A partir de les 23 h se celebrarà una festa al bar Itàlia, on es podran escoltar temes reivindicatius i característics del moviment LGBTI+.

L’Esquerda és una assemblea per a la dissidència sexual i de gènere que ha estat creada fa pocs mesos a Vilanova i la Geltrú. Som un grup intergeneracional que sota els eixos del transfeminisme, l’anticapitalisme, l’antiracisme, l’anticapacitisme i la lluita contra el feixisme actuem localment per tal de transformar la ciutat i visibilitzar-hi les lluites del col·lectiu LGBTI+.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!