Agenda del Penedès

Fires i festes

Festa Major de Cunit

Cunit | Diferents indrets | 10-07-2019 21:00 h. fins 15-07-2019

Festa Major de Cunit

DIMECRES 10 DE JULIOL

A les 21 h, al solar municipal de l’Avda. de la Font, FESTA DELS COLORS Holy Fest- amb animació i llançament de paperines de colors (es recomana portar roba blanca i només estarà permès paperines de colors oficials).

DIJOUS 11 DE JULIOL

A les 22 h, a la Plaça del Casal, Concert de Música anglesa, a càrrec dels estudiants de “Holmes Chapel Comprehensive Scholl”

DIVENDRES 12 DE JULIOL

A les 18 h, a la Plaça Santiago Rusiñol, FESTA INFANTIL DE L’AIGUA amb animació, atraccions aquàtiques i final de festa amb canó d’escuma.


A les 21 h, a la Plaça del Casal, PREGÓ D’INICI de Festa Major i en acabar coca i cava per a tothom.


A les 21:30 h CORREFOC INFANTIL amb la participació del Gegantó del Foc i el Drac de Cunit i la participació de la colla local i colles invitades a càrrec dels Joves Diables Cunit.
(consulteu recorregut i normes de foc)


A les 23:45 h, a la Plaça del Casal, MUSICA MIX PER RECORDAR a càrrec del grup “Angangas”.

DISSABTE 13 DE JULIOL

A les 12 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, xerrada “-Guerra del francès 1808-1814- La contribució de Cunit al somaten comarcal”, a càrrec de Xavier Orriols i Sendra, coordinat per l’associació Delmacio de Conito.

A les 18 h i fins a les 22:30h, a l’Avinguda de la Font cantonada al Passeig Marítim, DIABLETRONIK KIDS amb DJ’S, inflables i foodtrucks, amb la col·laboració dels Joves Diables de Cunit (consulteu programació recinte Diabletronik).

A les 19 h, al c. Sant Joan davant del Casal Municipal, CONCURS DE TRUITES i CONCURS DE REBOSTERIA i a les 20h LLIURAMENT DE PREMIS I DEGUSTACIÓ a càrrec de l’Ateneu Cultural Alba de Cunit.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!