Agenda del Penedès

Exposicions

Paisatge amb Sentiment

Vilafranca del Penedès | Fòrum Berger Balaguer | 05-07-2019 19:30 h. fins 11-08-2019

Paisatge amb Sentiment

La mostra aplega pintures a l’oli que conviden a l’espectador a endinsar-se en els paisatges de l’artista pintor Albert Carnicé, amb l’impuls que ha viscut i ha transmès amb la seva obra, al llarg de la seva carrera. Obres de paratges amb gran profunditat i color, on l’artista transmet, a més de a bellesa de la natura i els racons de Catalunya i altres racons europeus, tot un cúmul de sentiments.

Albert Carnicé va néixer a Sabadell. Des de petit ja demostrava unes aptituds innates pel dibuix i un gran sentit de la llum i el color.
Albert cursà estudis a l’Escola de Belles Arts de la seva ciutat natal amb mestres referents de la pintura de l’època com Bonada, Gubern, Rayo, Salanguera i el gran artista Serrasanta.

Sempre amb la tècnica de la pintura a l’oli sobre tela i especialista en paisatges i marines, Carnicé sap captar la força de la naturalesa i la seva sensibilitat, és traduïda amb gran precisió. A través dels detalls, la llum i l’atmosfera, del ben trobat color i de la profunditat, fa més proper el paisatge. La seva pintura és fresca, espontània, amb immensa claredat, destacant-ne la seva lluminositat, trets que el doten d’un segell propi que el diferencia.

Al llarg dels anys de la seva dedicació artística, ha exposat a reconegudes galeries d’art a  Barcelona, Bilbao, Madrid,  Girona , Lleida, Vitòria, Andorra, Puigcerdà, Terrassa, Sitges, Sabadell, entre altres, havent rebut nombrosos premis en certàmens de pintura d’arreu del territori. La seva obra forma part de col·leccions d’art particulars a Europa i Amèrica.

La mostra pictòrica d’en Carnicé a Vilafranca és d’accés lliure i gratuït per a tothom fins l’11 d’agost de 2019 i en horari de dijous a dissabte de 18h-20h i diumenges i festius de 12h-14h i de 18h-20h. Durant la celebració del Vijazz, la sala tindrà un horari especial fins les 21 hores.                                  

 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!