Agenda

Teatre, dansa i arts escèniques

La paraula encesa. Cançons i poemes llatinoamericans

Vilafranca del Penedès | 12-07-2019 21:00 h.

La cantant, rapsode i poeta Sandra Rehder presentarà el proper divendres 12 de juliol, a les 21h, al claustre de Sant Francesc el seu espectable “La paraula encesa. Cançons i poemes llatinoamericans”. Acompanyada dels músics Pablo Martorelli (guitarra) i Pablo Yamil (bandoneó), l’espectacle ofereix una deliciosa antologia de poesia i músiques llatinoamericanes.

La paraula encesa. Cançons i poemes llatinoamericans

Sandra Rehder invoca alguns dels poetes llatinoamericans que més han influït en la seva vida en una acurada selecció que inclou a poetes argentins com Jorge Luis Borges, Rafael Cárdenas,  Roque Dalton,  Octavio Paz,  Atahualpa Yupanqui,  Julio Cortázar, Jaime Sabines, Nicolás Guillén, Pablo Neruda o Mario Benedetti.

Aquest  viatge poètic-musical  recorre algunes obres de Nicolás Guillén (De que callada manera), Jaime Sabines (Yo no lo sé de cierto), Violeta Parra (Gracias a la vida), Ignasio Izcaray (Tonada per a dos tristezas), o Pablo Neruda (Poema 20); Jorge Luis Borges (Jacinto Chiclana), Atahualpa Yupanqui (Los ejes de mi carreta), i es completa amb poemes i cançons de César Vallejo, Alfonsina Storni, Drummond de Andade, Juana de Ibarborou, Juan Gelman, Octavio Paz, Óscar Hahn, Pablo Milanès, Carlos Gardel, Alfredo Le Pera i Astor Piazzolla, entre altres.

Tot un homenatge als grans poetes i compositors llatinoamericans, a través del tango, la milonga, la cançó o la tonada.

“La paraula encesa” és un espectacle programat dins del Cicle Paraules al Claustre i + que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca.

L’accés és gratuït però l’aforament és limitat, per la qual cosa es demana puntualitat.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


    Avui al Penedès