Teatre, dansa i arts escèniques

La paraula encesa. Cançons i poemes llatinoamericans

Vilafranca del Penedès | 12-07-2019 21:00 h.

La paraula encesa. Cançons i poemes llatinoamericans

Sandra Rehder invoca alguns dels poetes llatinoamericans que més han influït en la seva vida en una acurada selecció que inclou a poetes argentins com Jorge Luis Borges, Rafael Cárdenas,  Roque Dalton,  Octavio Paz,  Atahualpa Yupanqui,  Julio Cortázar, Jaime Sabines, Nicolás Guillén, Pablo Neruda o Mario Benedetti.

Aquest  viatge poètic-musical  recorre algunes obres de Nicolás Guillén (De que callada manera), Jaime Sabines (Yo no lo sé de cierto), Violeta Parra (Gracias a la vida), Ignasio Izcaray (Tonada per a dos tristezas), o Pablo Neruda (Poema 20); Jorge Luis Borges (Jacinto Chiclana), Atahualpa Yupanqui (Los ejes de mi carreta), i es completa amb poemes i cançons de César Vallejo, Alfonsina Storni, Drummond de Andade, Juana de Ibarborou, Juan Gelman, Octavio Paz, Óscar Hahn, Pablo Milanès, Carlos Gardel, Alfredo Le Pera i Astor Piazzolla, entre altres.

Tot un homenatge als grans poetes i compositors llatinoamericans, a través del tango, la milonga, la cançó o la tonada.

“La paraula encesa” és un espectacle programat dins del Cicle Paraules al Claustre i + que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca.

L’accés és gratuït però l’aforament és limitat, per la qual cosa es demana puntualitat.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!