Agenda del Penedès

Fires i festes

Fes-t'hiu, Festival d'estiu de cerveses artesanes de barril

Vilanova i la Geltrú | 13-07-2019 19:00 h.

Fes-t'hiu, Festival d'estiu de cerveses artesanes de barril

Des de les set de la tarda fins a les dues de la matinada es podran degustar més de quaranta varietats de cervesa artesana, totes elles de barril, que es podran acompanyar del menjar ofert per les quatre parades presents a la fira.

L'oferta gastronòmica s'amplia amb la col·laboració d'establiments locals i entre les novetats trobaran, hamburgueses de cabra, salmó fumat, formatges de llet crua, embotits, gorgonzola arrebossat, a més d'una àmplia oferta vegetariana i vegana, Per als i les més llamineres l'oferta es completa amb "Tocinillos el cielo", brownies vegans i pastís d'espelta i garrofa. Com a novetat també hi haurà una talladora professional de pernil servint racions acompanyades de pa amb tomàquet.

També es realitzaran dos tastos guiats, a les 20 i a les 21 h on, amb l'acompanyament d'un expert en cervesa artesana, es podran degustar cinc cerveses diferents, a un preu de cinc euros. Per aquestes activitats ja es pot fer la inscripció al local de l'Associació Singlot, al carrer del Correu 12, o bé el mateix dia al punt d'informació del Fes-t'hiu. Els tastos estaran guiats per Ruben Zurita, fundador de La Cerveteca i traficant de cerveses per a la Black Flag; i per Gonzalo Fernández, sommelier de Vila Viniteca.

L'accés a la fira serà lliure i gratuït però, com a les anteriors edicions, per consumir la cervesa caldrà comprar el got de la fira, que s'ha dissenyat especialment per a l'ocasió, i que tindrà un cost de dos euros. L'objectiu del Fes-t'hiu, que organitza l'associació vilanovina Singlot, és promocionar la cultura de la cervesa artesana i acostar els i les cerveseres als consumidors.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!