Agenda del Penedès

Exposicions

Pepe Carvalho. Homenatge a Manuel Vázquez Montalbán

Vilafranca del Penedès | 19-07-2019 19:00 h.

Pepe Carvalho. Homenatge a Manuel Vázquez Montalbán

L’exposició que es presenta dins el cicle Paraules al Claustre  i + fa un recorregut pels llibres de Pepe Carvalho. Una proposta que permet presentar aquest famós personatge i al seu autor i alhora mostrar una significativa representació de grans artistes contemporanis. Les obres han estat realitzades sobre paper per tal d’apropar-nos també al suport material amb que s’escriuen els llibres. També hi haurà tres peces escultòriques. En aquesta exposició de literatura, pintura i escultura, les gestes o errors de l’antiheroi gallec i de l’enorme figura intel·lectual de seu creador, són la causa que mou a la investigació, la recerca, la curiositat o el repte, que desencadena la necessitat de crear que hi ha al darrera de cadascuna d’aquestes obres.

L’exposició d’aquests divuit reconeguts artistes ha estat comissariada per Gabriel Serrano, gestor cultural i comissari d’exposicions. La seva trajectòria organitzant exposicions va començar l’any 1995 i des d’aleshores ha produït exposicions individuals i col·lectives arreu del món.

L’any 2001 va decidir obrir una llibreria-galeria d’art a Sitges, Òpera. La galeria es va tancar a principis de l’any 2004 i la llibreria va haver de tancar l’any 2013. Tanmateix, Gabriel Serrano ha sabut mantenir viu el vincle entre art i literatura i d’aquí ve que gairebé totes les exposicions que ha comissariat tinguin un marcat accent literari.

La inauguració tindrà lloc al mateix claustre de Sant Francesc, a les 19h, i serà la darrera exposició del cicle Paraules al Calustre i + d’enguany. Comptarà amb la presència del seu comissari que en farà la presentació i amb la presència d’alguns artistes presents a la mostra com Waltraud Macsassek.

L’exposició es podrà visitar fins al diumenge 18 d’agost, amb horaris de dilluns a divendres de 17 a 20h i dissabtes i diumenge d’11 a 14h.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!