Agenda del Penedès

Fires i festes

Festiuet 2019

El Vendrell | 09-08-2019 20:49 h. fins 10-08-2019

Festiuet 2019

En concret, 18 artistes del panorama català han il·lustrat de manera solidària una rèplica d’una taula de surf (40×120 cm) amb la lletra d’una cançó dels 18 grups que tocaran aquest any al Festiuet, i que tindrà lloc a la platja de Coma-ruga el 9 i 10 d’agost. Entre aquests artistes s’hi troben Marta Bellvehí, Nirvana Jiménez, Alba Domingo, Laie Toldrà, Joaquim Sicart o Mireia Murillo, entre altres.

Les taules de surf pintades pels artistes estaran exposades al recinte del festival i els assistents podran fer les seves donacions in situ. Les creacions artístiques també es poden consultar ja online a la web del Festiuet: www.festiuet.cat. Es pot col·laborar amb el projecte fent una microdonació mínima d’1€  i d’aquesta manera s’entra directament al sorteig de la taula per la qual s’ha fet la donació. Es pot participar a més d’una taula i tantes vegades com es vulgui, augmentant les possibilitats d’obtenir-la. El sorteig es farà dissabte 10 d’agost a la zona de concerts.

Tots els diners recaptats aniran destinats íntegrament a la Fundació Santa Teresa del Vendrell que treballa per la inclusió social de persones diversament hàbils tant a nivell de formació laboral com en el lleure. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!