Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

15a. Trobada de Cançó d'Autor dels Països Catalans

Sant Pere de Riudebitlles | 25-07-2019 19:00 h. fins 03-08-2019

15a. Trobada de Cançó d'Autor dels Països Catalans

La Trobada ha aconseguit situar-se en el mapa del país com a espai de referència en el gènere de la cançó d'autor, evidenciant que la música pot ser, també, creadora de diàleg i de debat, i ha acostat al públic una manera propera d'entendre les cançons. En aquests 15 anys, La Trobada ha reunit artistes com Maria del Mar Bonet, Mazoni, Pau Alabajos, Gemma Humet, Toti Soler, Cesk Freixas, Pere Tàpies, Quico Pi de la Serra, i un llarg etcètera que posa de manifest que és possible construir espais musicals lluny del paradigma de la festa, l'alcohol i l'alienació.

Aquest 2019 La Trobada ens convoca en dues cites. Dijous 25 de juliol, a les 19h, l'escriptor Lluís Aragonès presentarà el llibre El cant de les primaveres lliures a la Taverna d'en Silè. Cesk Freixas, cantautor natal de Sant Pere de Riudebitlles, l'acompanyarà per entrevistar-lo i obrir un debat vers la cultura i la creació compromesa amb els moviments socials i el país. Dissabte 3 d'agost serà el torn del concert, i aquesta vegada l'espectacle farà honor al nom del festival, escenificant una trobada entre diverses cantautores i cantautors vinguts de diferents punts dels Països Catalans: Pau Alabajos (País Valencià), Meritxell Gené (Ponent), Maria José Cardona (Formentera), Pere Figueres (Catalunya Nord) i Verdcel (País Valencià). L'acte serà conduït per la periodista Txell Bonet (companya de Jordi Cuixart). Tot això passarà a partir de les 22.30h a la Plaça de l'Església. Ambdós actes són gratuïts. Adjuntem el cartell tot seguit.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!