Exposicions

Retrats de guerra, d’Agustí Centelles

El Vendrell | 19-07-2019 20:00 h. fins 24-08-2019

Retrats de guerra, d’Agustí Centelles

L’exposició, que abasta els primers anys de la Guerra Civil, s’estructura en cinc capítols diferenciats temàticament segons la condició dels personatges retratats: el president Companys, polítics, militars, dirigents revolucionaris i ciutadans.

El comissari de la mostra, Daniel Giralt-Miracle, destaca l’olfacte periodístic de l’autor, que era capaç de detectar l’instant i, si calia, col·locar-se a primera línia, a més de la seva gran cultura visual. Forma part d’aquesta cultura visual la seva afició al cinema; les seves fotografies mostren uns enquadraments i punts de vista determinats, així com un tractament expressionista de la llum i la voluntat de seguir una narrativa visual mitjançant sèries temàtiques de fotografies.

L’exposició romandrà oberta fins al 24 d’agost de 2019. Es pot visitar en de dilluns a divendres de 18 h a 20.30 h i dissabtes d’11 h a 13 h i de 18 h a 20.30 h. La sala romandrà tancada els diumenges i festius.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!