Agenda del Penedès

Fires i festes

Festa Major de Cubelles 2019

Cubelles | Diferents indrets | 09-08-2019 20:00 h. fins 17-08-2019

Festa Major de Cubelles 2019

De l’1 al 30 d’agost

A la sala d’exposicions del Centre Social Joan Roig i Piera, exposició de pintures de l’artista local Viacheslav Osipenko. Inauguració: 1 d’agost a les 19.00 h.

Del 9 al 18 d’agost

A l’avinguda Onze de Setembre hi haurà instal·lades les atraccions de la Festa Major.

 

Divendres 9 d’agost

Al vespre, assaig general de l’Agrupació de Balls Populars pels carrers de Cubelles. Final de l’assaig a la pl. de la Vila. A partir de les 23.30 h. a la plaça del Mar, ball amb La Tribut FM i Bipolar Dj’s.

10 i 11 d’agost

En aigües de Cubelles, regates Mas d’en Pedro de categories optimist, patí de vela júnior i sènior. Organitza: Club Marítim Cubelles.

Dissabte 10 d’agost

De les 8.00 h. a les 23.00 h., al camp Josep Pons i ventura, 7è Torneig de Futbol 7. Organitza: Club Esportiu Cubelles.

A partir de les 18.00 h., a la plaça del Mercat, Motocròs Vila de Cubelles i Cursa Americana. Informació i inscripcions de voluntaris al 654 82 42 11. Organitza: Moto Club Cubelles.

A partir de les 20.00 h., a l’Hort del Rector, al costat de la plaça del Mercat, XIV Cubelles Rock City amb les actuacions de Noctämbuls (Cubelles), Dobermann (Itàlia), Dünedain (Àvila), Opera Magna (València), Rocking Horse (Barcelona) i Dj. Organitza: l’Associació Juvenil Freerock.

Diumenge 11 d’agost

De 9.00 h. a 14.00 h., al pavelló del Poliesportiu, Open Popular Tennis Taula. Inscripcions al Poliesportiu. Organitza: Tennis taula i Club Esportiu Cubelles.

A les 22.00 h., a la plaça de la Vila, nit de gòspel amb Aba Taano.

Del 12 al 17 d’agost

XIX Open Vila de Cubelles, circuit juvenil d’estiu de la Federació Catalana de Tennis, en les categories masculina i femenina de benjamí, aleví, infantil, cadet i júnior. Organitza: Club Tennis Cubelles.

Dilluns 12 d’agost

A partir de les 18.30 h., al passeig Marítim, al costat de l’Oficina de Turisme de la platja, taller infantil de punts de llibres. Organitza: Cubelles Solidària.

A les 21.30 h., al pati de l’escola Josep Andreu Charlie Rivel, cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula Perfectos desconocidos d'Àlex de la Iglesia.

 

Dimarts 13 d’agost

A les 21.00 h., a la pl. de Pere Quart, festa holly amb Dj i animació. Venda de pols de colors a la mateixa plaça.

A les 22.00 h., al costat de l’Oficina de Turisme de la platja, sardanes amb la cobla Sant Jordi.

Dimecres 14 d’agost

A les 11.50 h., toc de matinades a càrrec dels grallers de l‘Agrupació de Balls Populars de Cubelles des del cloquer del campanar.

A les 12.00 h., a la plaça del Castell, llançament dels dotze morterets i repic de campanes de Festa Major i, a continuació, als Jardins de Can Travé, pregó de Festa Major, a càrrec de Francesc Capdet i Granell.

A les 18.30 h., a la plaça de la Vila, exhibició de balls de les colles de l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles i, tot seguit, cercavila popular. Recorregut: pl. de la Vila, c. Major, c. de Víctor Balaguer, c. de Joan Roig i Piera, pg. de Narcís Bardají, av. Mediterrani i arribada a la pl. del Mar. En arribar a la plaça, ballada conjunta de tots els balls de l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles.

A les 23.00 h., al passeig Marítim, castell de focs d’artifici i, tot seguit, cercavila nocturna dels balls populars, amb la col·laboració de GIRC.

A les 0.30 h., a la pl. del Mar, ball de l’empalmada amb les orquestres Yo suspendí EGB i Bocamoll.

 

Dijous 15 d’agost

En aigües de Cubelles, Trofeu Grues Sant Jordi per parelles de categories patí de vela júnior i sènior. Organitza: Club Marítim Cubelles.

A les 10.45 h., a l’església Santa Maria de Cubelles, entrada d’ofici i missa solemne. Ofrena a la Mare de Déu dels productes dels pagesos de Cubelles a càrrec de la colla de Bastons Joves de l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles.

Aproximadament a les 12.30 h., sortida d’ofici i cercavila per la pl. de Santa Maria, c. de Colom, pl. de la Font, c. d’Àngel Guimerà, c. de Joan Roig i Piera, c. de Víctor Balaguer, c. Major i ballada final d’exhibició de l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles a la pl. de la Vila.

A les 19.00 h., al pati de l’escola Josep Andreu Charlie Rivel, concert de Festa Major amb l’Orquestra Internacional Maravella. Servei de bar.

A partir de les 19.00 h., al camp de futbol Josep Pons i Ventura, partit de futbol de Festa Major entre el CF Cubelles i el Calafell CF.

A les 23.00 h., al pati de l’escola Josep Andreu Charlie Rivel, ball de Festa Major amenitzat per l’Orquestra Internacional Maravella. Servei de bar.

Divendres 16 d’agost

A les 19.00 h., a la pl. de Miquel Martí i Pol, espectacle Onírica de circ per a tots els públics, a càrrec de la Cia. Katapulta.

A les 22:30 h., a la pl. de la Vila, recital de cançó a càrrec del cantant occità, Jordi Vidal. Organitza: GEC Amics del Castell.

Dissabte 17 d’agost

De les 10.00 h. a les 14.00 h., al camp de futbol Josep Pons i Ventura, torneig de futbol 3x1 de veterans de Festa Major. Amb el CP Sarrià, AE Veterans de Cubelles i veterans del CF Cubelles. Organitza: Club Futbol Cubelles i Associació Esportiva Veterans de Cubelles.

De les 17.00 h. a les 21.00 h., al camp de futbol Josep Pons i Ventura, partit de futbol 3x1 de Festa Major. Organitza: Club Esportiu Cubelles.

A partir de les 23.00 h., a la pl. de Pere Quart, festival de música electrònica. Artistes: Hacha Dastral + Yiyo Cabrerizo (Krakhaus/BCN), Boiz, Glitchgirl (live set), Viral, Anb (Mad/Bcn) i Xavier Herrera (BCN). Organitza: Associació de Joves de Cubelles.

17 i 18 d'agost

En aigües de Cubelles, regata XLVIII Trofeu de Cubelles de categories optimist, patí de vela júnior i sènior. Organitza: Club Marítim Cubelles.

 

Del 22 al 25 d’agost

IV Festival de Novel·la Negra Cubelles Noir. Tota la programació a www.cubellesnoir.com

 

Lloc i adreça de l'acte

  • Cubelles
  • Diferents indrets
  • pl. de la Vila

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!