Agenda del Penedès

Fires i festes

La Barraca de la Festa Major

Vilafranca del Penedès | 24-08-2019 21:00 h. fins 30-08-2019

La Barraca de la Festa Major

La XXIV Penjada d’Estelades començarà a les 21h amb el ja tradicional taller d’estampació de mocadors de la Festa Major, organitzada pel Casal Popular de Vilafranca i destinat a infants i joves. A partir de les 22.45h es donarà inici al concert de rap electrònic del grup valencià Pupil·les, que a través de les seves lletres reivindicatives i festives posarà el toc feminista a la festa.


A les 24h en punt, es durà a terme la penjada de dues Estelades als campanars de Santa Maria i un espectacle pirotècnic. Seguidament iniciaran els concerts del grup de punk rock català Crim, d’origen tarragoní i que aquest últim any han estat de gira pels Estats Units i per Europa, i de Fundación Tony Manero, referents a Catalunya del disco-funky. La festa acabarà amb el PD Format C.


Des de fa tres anys, la Penjada d’Estelades i la Barraca de la Festa Major Popular, compten amb el protocol feminista No és no i un punt lila propi, destinat a la prevenció i abordatge de les agressions masclistes, elaborat conjuntament amb l’organització feminista La Ruda i amb les organitzacions que conformen la Coordinadora de l’Esquerra Independentista de Vilafranca. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!