Agenda del Penedès

Altres

Diada de l'11 de setembre a Sant Pere de Ribes

Sant Pere de Ribes | Diferents indrets | 10-09-2019 22:00 h. fins 11-09-2019

Diada de l'11 de setembre a Sant Pere de Ribes

De cara al proper Onze de Setembre, la primera de les propostes pocs dies abans serà el concert de gralles i parlaments al Palmerar, a les 22 h, organitzat pel GER. Pel que fa a la vigília, dimarts 10 es durà a terme la marxa de torxes per la independència que un any més convoca el GER i que començarà a les 20.30 h a la plaça del castell de Ribes i finalitzarà a la plaça Marcer. A les 22 h, la mateixa entitat organitza un concert al carrer de Comerç a càrrec de la Maria Ràfols.

El dia central de la celebració, dimecres 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya,  s’encetarà la jornada amb la programació institucional consistent en la tradicional ofrena floral al monument dedicat a Francesc Macià, a la plaça de la Vila de Ribes, la cantada de les corals i l’aixecament d’un pilar casteller, a les 10.30h, amb la participació de partits polítics, entitats i particulars i d’algunes corals del municipi i dels castellers de les Roquetes. El mateix acte es repetirà a les Roquetes, a les 11.30h, a la plaça interior de l’edifici institucional de la Vinya d’en Petaca. Pel matí també es produirà la pujada al Montgrós, a les 9.30 h, organitzada pel GER.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!