Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

IMPACT - La Música de Charles Tolliver

Vilafranca del Penedès | 14-09-2019 20:30 h.

IMPACT - La Música de Charles Tolliver

Patrocinat per ALBET I NOYA i CATÀNIES VIA, el Jazz Club Vilafranca presenta IMPACT - “La música de Charles Tolliver”, un dels projectes més atractius de l’any, basat en les composicions d’aquest trompetista nascut a Florida el 1942. Charles Tolliver gaudeix d’una rellevant trajectòria com a intèrpret, havent col·laborat amb Jackie McLean, McCoy Tyner, Max Roach i molts d’altres. Impact vol reivindicar la faceta de Tolliver com a compositor i també com a intèrpret de la seva pròpia obra, plasmada en una bona col·lecció d’àlbums, començant pel mític Paper Man (1968) al costat de Gary Bartz, Herbie Hancock, Ron Carter i Joe Chambers. L’extraordinària vàlua de les composicions i la seva escassa difusió, han empès Impact a recrear la sonoritat d’aquest primer disc. A la trompeta hi haurà l’Oriol Vallès, que normalment resideix a Nova York i coneix perfectament l’estil dels mestres del post-bop, al saxo la Irene Reig, que visita novament el Vinseum, aquest cop en substitució del titular Guim G. Balasch i, a la secció rítmica, un combinat perfecte de solidesa i creativitat, amb Dani Rambla al piano, Pep Coca al contrabaix i Oriol Cot a la bateria. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • 10 €

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!