Conferències, col.loquis

Diada Nacional de Catalunya a Vilafranca

Vilafranca del Penedès | Diferents indrets | 10-09-2019 20:00 h. fins 11-09-2019

El portaveu del PDeCAT al Congrés de Diputats, Carles Campuzano, durant el debat de la moció de censura al president del govern, Mariano Rajoy

Acabada la conferència institucional, s’anirà fins al monument en honor al president Lluís Companys, a la plaça dels Països Catalans, al barri de la Girada, per fer una ofrena floral. Aquesta ofrena està prevista per a les 21,30 hores. L'Ajuntament de Vilafranca convida totes les institucions, entitats, associacions i partits polítics locals i comarcals a fer-hi la seva pròpia ofrena floral.

L’endemà, dia 11 de setembre, a les 19 hores a la plaça de la Vila, hi haurà ballada de sardanes a càrrec de la cobla Catània.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!