Agenda

Conferències, col.loquis

Diada Nacional de Catalunya a Vilafranca

Vilafranca del Penedès | Diferents indrets | 10-09-2019 20:00 h. fins 11-09-2019

La conferència institucional de la Diada Nacional de Catalunya amb què s’inicia la celebració a Vilafranca del Penedès, anirà a càrrec aquest any del polític Carles Campuzano i Canadès. En la seva intervenció al Saló de Plens de l’Ajuntament, el proper dimarts dia 10 de setembre, a les vuit del vespre, pronunciarà la conferència commemorativa de la Diada a Vilafranca, amb el títol “El país de demà”.

El portaveu del PDeCAT al Congrés de Diputats, Carles Campuzano, durant el debat de la moció de censura al president del govern, Mariano Rajoy

Acabada la conferència institucional, s’anirà fins al monument en honor al president Lluís Companys, a la plaça dels Països Catalans, al barri de la Girada, per fer una ofrena floral. Aquesta ofrena està prevista per a les 21,30 hores. L'Ajuntament de Vilafranca convida totes les institucions, entitats, associacions i partits polítics locals i comarcals a fer-hi la seva pròpia ofrena floral.

L’endemà, dia 11 de setembre, a les 19 hores a la plaça de la Vila, hi haurà ballada de sardanes a càrrec de la cobla Catània.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


    Avui al Penedès