Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Festa de presentació de la nova temporada d’espectacles familiars

Vilafranca del Penedès | 15-09-2019 12:00 h.

Festa de presentació de la nova temporada d’espectacles familiars

El periodista penedesenc Ernest Gili serà l’encarregat de conduir l’acte i d’explicar els espectacles que es representaran entre octubre del 2019 i gener del 2020. En el cas dels que programa La Xarxa, els espectacles continúen fins a l’abril de 2020. Al llarg del matí també es sortejaran entrades entre el públic assistent.

Durant tota la jornada hi haurà un punt de venda d’entrades per als espectacles de la nova temporada del Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca.

Sinopsi

En Rikus, el pastor de la muntanya, fa un viatge a una selva misteriosa. Tota una aventura en què junts haurem de jugar amb animals salvatges, aprendre idiomes nous, ballar les danses de la tribu ziga-zaga, descobrir espècies noves i explorar racons exòtics.

Una programació àmplia i diversa

La programació familiar està organitzada per La Xarxa i pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i contempla diferents disciplines: teatre, música, dansa, màgia i circ, per tal que el públic familiar pugui gaudir de les diferents propostes de les arts escèniques i musicals a Vilafranca.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!