Agenda

Teatre, dansa i arts escèniques

Raphaëlle, de La Conquesta del Pol Sud

Vilanova i la Geltrú | Teatre Principal | 19-10-2019 21:00 h.

Raphaëlle projecta una mirada sobre un món globalitzat en plena transformació i ens parla sobre lluites i conquestes socials, sobre les minories, sobre l’educació que rebem i els rols que assumim.

Raphaëlle, de La Conquesta del Pol Sud

Què vol dir ser dona? Què vol dir ser home? I, encara més, com podem viure en un món en procés de canvi on sembla que han desaparegut totes les certeses? L’espectacle parteix d’una experiència individual de canvi de gènere, un recorregut vital de lluita per la identitat, per l’autoafirmació i pel trencament dels motlles.

La companyia La Conquesta del Pol Sud combina el llenguatge teatral i la investigació periodística incorporant testimonis reals en primera persona. Després de Nadia (Grec 2014) i de Claudia (Grec 2016), la companyia continua endinsant-se en la dramatúrgia contemporània per plantejar qüestions actuals, buscant l’equilibri entre l’emoció i el debat.


FITXA ARTÍSTICA
Creació i interpretació: Raphaëlle Pérez, Carles Fernández Giua i Eugenio Szwarcer
Direcció: Carles Fernández Giua
Espai i vídeo: Eugenio Szwarcer
Producció: Grec Festival de Barcelona 2018, La Conquesta del Pol Sud, Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

 

ESCOLA DE L’ESPECTADOR:

Conversa amb la companyia en acabar la funció.

 

Durada: 80 '

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacteT'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


Avui al Penedès