Música, concerts, balls

Refugi, de Marc Parrot

Vilanova i la Geltrú | 29-11-2019 21:00 h. fins 30-11-2019

Refugi, de Marc Parrot

Sota la direcció de Bet Garrell i Marcel Escolano de la Companyia de Circ Los Galindos, el músic trenca les barreres de l’escenari i comparteix amb el públic un espai comú que no permet trucs ni artificis. Jugant amb els contrastos sonors i l’experimentació, l’acompanyen en Lluís Cartes i el Dani Ferrer per acabar de vestir amb senzillesa cançons essencials que configuren un moment de refugi únic.

També jugarà un paper important l’experimentació amb un ampli ventall de registres sonors. Des de textures electròniques a les acústiques més petites, les cançons agafen una nova dimensió en aquest espai, on les emocions estan a flor de pell i on músics i públic
es fusionen en un sol element.

Refugi és una coproducció de MMVV, Grec 2019 Festival de Barcelona i (a)phònica amb el suport del Departament de Cultura de la
Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona, i la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Quirze Safaja.

FITXA ARTÍSTICA:

Música i lletra de les cançons: Marc Parrot
Direcció artística: Bet Garrell i Marcel Escolano - Los Galindos
Músics a pista: Marc Parrot, Dani Ferrer i Lluís Cartes
Disseny sonor: Quim Puigtió “Kato”

 

Durada: 70'

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!