Agenda del Penedès

Altres

Garraf Pel Clima

Vilanova i la Geltrú | 20-09-2019 18:00 h. fins 27-09-2019

Garraf Pel Clima

La trobada tindrà lloc a la Plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú, de 18h a 20h, i comptarà amb diversos actes, espais d’informació de les entitats, tallers amb material reciclat (ARTivisme), assessorament per al càlcul de la petjada ecològica personal i espais de lectura i joc lliure per a infants.

Els actes començaran a les 18h, amb l’explicació del conte “La Gea, flor de la posidònia”, per part de la seva autora, Lola Rojas. A continuació, a les 19h, es celebrarà la taula rodona “Educació i Medi Ambient”, que comptarà amb experts de l’educació, l’ambientalisme i la psicologia infantil, per debatre de com podem educar als infants i conscienciar a la població en general sobre l’emergència climàtica i la crisi socioambiental a la què hem de fer front. Finalment, a les 20h, tindrà lloc la cloenda de la trobada amb la lectura d’un manifest, seguit d’una cantada de cançons col·lectiva, de les cançons “Cantem pel clima” i “Putus Cotxes Man!”, amb el suport del Cor de la Turuta i la Virgínia Soler (Birch, membre de F4F Barcelona).

Les entitats organitzadores i col·laboradores de la trobada, que donaran informació sobre les seves activitats i assessoraran de com podem actuar a nivell personal i col·lectiu per fer front a l’emergència climàtica, són: Amical Mauthausen, AMPA Ítaca, APMA , Arba, Biodiversitat Sitges, Bullanga Feminista, Casal de Dones, CVC, Coopsetània, Ecol3vng, EcoconscientsVNG, Ent, Geven, Garraf Coopera, La Vinagreta, Plataforma Camins Escolars, Plataforma Defensem l’Ortoll, Som Energia / Som Mobilitat, SOS Penedès, Stop Mare Mortum, UCFR, Ajuntament de Vilanova i la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Durant la setmana del 20 al 27, la Coordinadora d’Entitats pel Clima Garraf  difondrà a través de les xarxes socials un seguit de reptes ambientals, perquè cadascú pugui sumar-se a la lluita pel canvi climàtic i reduir els seus impactes ambientals. Aquests reptes, plantegen un seguit d’hàbits que podem anar incorporant de manera individual en el nostre dia a dia per reduir les nostres emissions de CO2, el consum d’aigua, la generació de residus, desplaçar-nos a peu i en bicicleta, etc.

Convidem a tota la ciutadania a assistir a aquesta trobada per sumar esforços en la lluita contra el canvi climàtic, i conèixer a entitats que treballen per millorar el nostre medi ambient i qualitat de vida a la comarca. No tenim planeta B! És el moment de posar la vida al centre de totes les decisions individuals i col·lectives!

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!