Agenda del Penedès

Excursions, sortides

Tastet de tardor, a Sant Pau

Vilafranca del Penedès | 22-09-2019 11:00 h.

Tastet de tardor, a Sant Pau

L’activitat consistirà en una passejada guiada fins a l’ermita de Sant Pau. Durant el recorregut, es podran veure arbres i arbustos que fan el fruit a la tardor, i s’explicarà com s’han aprofitat tradicionalment. La tardor és l’època per excel·lència de recol·lecta de fruits: al Penedès, a més de collir raïm, collim també pomes, magranes, codonys, nous... i també fruits silvestres com ara les móres, les figues de moro o els aranyons.

Després, un cop arribats al mirador, es podrà fer un taller sensorial amb fruits de la tardor.

El lloc de trobada és el camí de Pacs, a la cruïlla amb el balcó de les Clotes a les 11 del matí. L’activitat durarà aproximadament dues hores, i en cas de pluja, quedarà suspesa. Es recomana portar aigua i calçat còmode per caminar i és preferible inscriure’s prèviament a mediambient@vilafranca.org.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!