Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Jazz & Blues La Daurada Festival

Vilanova i la Geltrú | La Daurada | 05-10-2019 11:00 h.

Jazz & Blues La Daurada Festival

El festival es divideix en dues parts, en la jornada diürna, el festival comença a les 11:00h i actuaran escoles de música locals, en el que és conegut com "combos", després tindrà lloc la masterclass d'un dels músics de jazz més reconegut al nostre país, Vicens Martín.

La secció nocturna d'aquesta jornada de jazz i blues, començarà a les 20.00h, amb una masterclass de ball, i s'allargarà fins a les tres de la matinada amb una successió de les actuacions més importants amb la Barcelona Big band i la Big band Escola de Músics del Vendrell, en col·laboració amb artistes com Big Dani Pérez, Myriam Swanson, Lluís Coloma i Agustí Burriel, entre altres.

La primera edició d'aquest festival és una aposta de la Daurada per “ampliar l'abast els gèneres musicals i l'oferta d'oci que posem a la disposició del públic” explica Orlando Palacios, director de comunicació i esdeveniments de la Daurada i matisa “el Jazz & Blues La Daurada Festival volem que es converteixi en una fita dins de la nostra programació de concerts anual, suposa una incursió en el món dels festivals temàtics i un gran homenatge als milers de seguidors del jazz i el blues que hi ha al nostre país, volem que sigui un viatge a les entranyes de Nova Orleans”.

Per part seva, Dani Pérez i Isidre Melendres, directors artístics d'aquest nou projecte, es refereixen al propi festival com “un lloc de trobada entre els artistes i els amants del jazz i la força de sentiments que transmet aquest estil” i aclareixen que és una oferta d'oci “única” a principis d'octubre.

Un festival amb història

Tots els artistes que participaran en la primera edició del Jazz & Blues La Daurada Festival seran artistes amb una trajectòria professional o bé lligada a la província de Barcelona o bé amb una gran projecció internacional com és el cas de Big Dani Perez, Ivan Kovacevic, Myriam Swanson o Lluís Coloma.

PROGRAMACIÓ DE LES ACTUACIONS
 

ESPAI DE DIA - TERRASSA
11.00H
Escola Freqüències de Vilanova i la Geltrú
Escola de Música de Vilafranca del Penedès
Escola de Músics El Vendrell
Escola AMACAT de Masquefa

14.30H
MASTER CLASS by Vicens Martin

15.30H
Dino Quartet

17.00H
Paquito Blues Band

18.30H
JAM SESSION by Paquito Blues Band


ESPAI DE NIT - PISTA CENTRAL
20.00H
SWING CLASS by Ruth Bartolome

21.00H
Big Band Escola de Músics del Vendrell
amb Susana Sheiman

22.30H
Dj Tedi KGB

23.00H
Barcelona Big Blues Band
Ivan Kovacevic
Big Dani Pérez
Myriam Swanson
Lluís Coloma
Agustí Burriel

01.00H
CLOSING Dj Tedi KGB

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!