Agenda del Penedès

Altres

Quarta edició del Big Draw

Vilafranca del Penedès | Diferents indrets | 19-10-2019 17:30 h.

Quarta edició del Big Draw

El regidor de Cultura, Ricard Rafecas, ha assenyalat que la iniciativa es va impulsar l’any 2015, en el marc de la capitalitat cultural de Vilafranca, i ha continuat amb 4 edicions més, ja integrada en el festival Big Draw que promou la lectura visual i el llenguatge universal del dibuix com a eina per a l’aprenentatge.

 

Els tallers estaran ubicats a:

Plaça de la Vila. Línies tribals, taller d’experimentació que utilitza el propi cos com a suport on dibuixar. A càrrec de l’institut Milà i Fontanals.

Plaça de Santa Maria. La Vila dibuixada és una proposta de treball obert de gran format, que fan des de Zig Zag utilitzant colors i trames amb un suport de cartró.

Plaça del Campanar. La gran emmascarada és un tribut de l’il·lustrador Saul Steinberg a càrrec del col·lectiu Gargot. Es realitzaran personatges utilitzant materials quotidians.

Plaça de Jaume I. Siluetes dorments, també a càrrec de Gargot, és un taller de dibuix del propi cos a mida real, en una postura agradable i plena de color.

Palau Baltà. Relaxem-nos amb el blau és una altra proposta de Gargot, de dibuix lliure amb diferents blaus, tintes i tampons.

Claustre dels Trinitaris. Color en moviment. L’Arsenal proposa un taller on el color és l’element clau, amb l’ús de centrifugadores de gran format.

 

La participació és oberta a tothom i no requereix d’inscripció prèvia. En cas de pluja, tots els tallers es realitzaran a l’Escorxador.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!