Agenda

Altres

Quarta edició del Big Draw

Vilafranca del Penedès | Diferents indrets | 19-10-2019 17:30 h.

El Big Draw 2019 arriba aquest any a la quarta edició a Vilafranca, el proper dissabte 19 d’octubre, i comptarà amb sis tallers gratuïts per a totes les edats que, entre les 17,30 i les 20h, es realitzaran en diferents espais del Centre de la ciutat. Els tallers aniran a càrrec de l’Arsenal, el col·lectiu Gargot, l’institut Milà i Fontanals i el centre d’expressió plàstica Zig Zag.

Quarta edició del Big Draw

El regidor de Cultura, Ricard Rafecas, ha assenyalat que la iniciativa es va impulsar l’any 2015, en el marc de la capitalitat cultural de Vilafranca, i ha continuat amb 4 edicions més, ja integrada en el festival Big Draw que promou la lectura visual i el llenguatge universal del dibuix com a eina per a l’aprenentatge.

 

Els tallers estaran ubicats a:

Plaça de la Vila. Línies tribals, taller d’experimentació que utilitza el propi cos com a suport on dibuixar. A càrrec de l’institut Milà i Fontanals.

Plaça de Santa Maria. La Vila dibuixada és una proposta de treball obert de gran format, que fan des de Zig Zag utilitzant colors i trames amb un suport de cartró.

Plaça del Campanar. La gran emmascarada és un tribut de l’il·lustrador Saul Steinberg a càrrec del col·lectiu Gargot. Es realitzaran personatges utilitzant materials quotidians.

Plaça de Jaume I. Siluetes dorments, també a càrrec de Gargot, és un taller de dibuix del propi cos a mida real, en una postura agradable i plena de color.

Palau Baltà. Relaxem-nos amb el blau és una altra proposta de Gargot, de dibuix lliure amb diferents blaus, tintes i tampons.

Claustre dels Trinitaris. Color en moviment. L’Arsenal proposa un taller on el color és l’element clau, amb l’ús de centrifugadores de gran format.

 

La participació és oberta a tothom i no requereix d’inscripció prèvia. En cas de pluja, tots els tallers es realitzaran a l’Escorxador.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


    Avui al Penedès