Agenda

Altres

Mou-te contra el càncer de mama

Vilanova i la Geltrú | 19-10-2019 11:00 h.

Amb motiu del Dia Internacional contra el càncer de mama, l'associació vilanovina Marinada posa en marxa una campanya de sensibilització social i d'informació dels seus serveis en referència a aquesta malaltia. El 19 d'octubre es desenvoluparà a la plaça de les Neus una jornada commemorativa i solidària: Moute contra el càncer de mama.

Mou-te contra el càncer de mama

Activitats com el ioga, el concert de bols tibetans, les danses de l'Índia, dansa moderna, el taller de perruques, entre altres coses, es portaran a terme el proper dissabte. Com és sabut, l'activitat física per a les persones que pateixen aquesta malaltia o segueixen un tractament oncològic és molt important i és per aquest motiu que han volgut apropar a la població aquesta jornada d'activitats en el Dia Internacional contra el Càncer de Mama.

A més d'aquestes activitats, hi haurà un punt de recollida de cabells per a totes aquelles persones que desitgin portar els seus cabells i donar-los durant l'esdeveniment. Un dels objectius al llarg de l´any era renovar el banc de perruques de Marinada perquè estava molt deteriorat. Al llarg de l´any, Marinada i Dream Communication, s´ha fet una campanya de recollida de cabells on van rebre cabell de moltes donants de la comarca, de fora de la comarca i de l´estranger. Actualment el banc de perruques s´ha renovat en 17 noves perruques. Aquest servei de préstec de perruques és un servei totalment gratuït per a les dones que pateixen càncer i que ho sol·liciten. Tots els assistents podran participar en les activitats, adquirir el llaç de Marinada i contribuir solidàriament a la causa. Els beneficis es destinaran als projectes que té l'associació, a implantar de nous i ajudaran a fer més efectiva la seva tasca.

Marinada és un grup d'autoajuda de dones que pateixen o han patit càncer de mama de la comarca del Garraf. Va iniciar l'activitat en 2005 i des de llavors ha mantingut una presència continuada a la ciutat de Vilanova i la Geltrú, donant suport a dones de tota la comarca.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


    Avui al Penedès