Agenda del Penedès

Altres

Mou-te contra el càncer de mama

Vilanova i la Geltrú | 19-10-2019 11:00 h.

Mou-te contra el càncer de mama

Activitats com el ioga, el concert de bols tibetans, les danses de l'Índia, dansa moderna, el taller de perruques, entre altres coses, es portaran a terme el proper dissabte. Com és sabut, l'activitat física per a les persones que pateixen aquesta malaltia o segueixen un tractament oncològic és molt important i és per aquest motiu que han volgut apropar a la població aquesta jornada d'activitats en el Dia Internacional contra el Càncer de Mama.

A més d'aquestes activitats, hi haurà un punt de recollida de cabells per a totes aquelles persones que desitgin portar els seus cabells i donar-los durant l'esdeveniment. Un dels objectius al llarg de l´any era renovar el banc de perruques de Marinada perquè estava molt deteriorat. Al llarg de l´any, Marinada i Dream Communication, s´ha fet una campanya de recollida de cabells on van rebre cabell de moltes donants de la comarca, de fora de la comarca i de l´estranger. Actualment el banc de perruques s´ha renovat en 17 noves perruques. Aquest servei de préstec de perruques és un servei totalment gratuït per a les dones que pateixen càncer i que ho sol·liciten. Tots els assistents podran participar en les activitats, adquirir el llaç de Marinada i contribuir solidàriament a la causa. Els beneficis es destinaran als projectes que té l'associació, a implantar de nous i ajudaran a fer més efectiva la seva tasca.

Marinada és un grup d'autoajuda de dones que pateixen o han patit càncer de mama de la comarca del Garraf. Va iniciar l'activitat en 2005 i des de llavors ha mantingut una presència continuada a la ciutat de Vilanova i la Geltrú, donant suport a dones de tota la comarca.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!