Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Presentació del llibre Benvingut Socias Mercadé (1877-1952)

El Vendrell | 25-10-2019 20:30 h.

Presentació del llibre Benvingut Socias Mercadé (1877-1952)

El llibre és editat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal del Baix Penedès, amb la col·laboració de l'Ajuntament del Vendrell, Aigües del Vendrell, els Amics de l'Orgue del Vendrell, Fundació Privada Mútua Catalana, Diputació de Tarragona i Associació Musical Pau Casals del Vendrell. El llibre va acompanyat de l'enregistrament d'una selecció de dotze composicions del mestre Socias que ha estat finançat per l'Ajuntament del Vendrell, i que ha realitzat David Casamitjana i l'editorial discogràfica Audiovisuals de Sarrià, SL.

La presentació anirà a càrrec del Dr. Xosé Aviñoa, catedràtic de la Universitat de Barcelona, autor del pròleg i el comentari musical de les obres enregistrades.

Durant l'acte, Jordi Joan Pascual, Àlex Jordi i Griselda Ramon interpretaran tres obres incloses en l'enregistrament.

En acabar, Jané Ventura oferirà una copa de cava. Durant l'acte es podrà adquirir el llibre.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!