Exposicions

Exposició Spam!

Vilanova i la Geltrú | La Sala | 25-10-2019 19:30 h. fins 05-01-2020

Exposició Spam!

Amb més de dues dècades d'experiència, Vasava és un referent del disseny internacional, amb un continu treball per a grans marques globals.

Una factoria de disseny en que cohabiten els projectes de gran recorregut amb les bogeries independents més arriscades i personals, convertint-se aquestes últimes en el segell de la casa. Amb una base creativa sustentada en la tipografia, la il·lustració i l'animació, Vasava basa la seva proposta en una cínica i àcida visió sobre el convencionalisme i com la tradició i l'avantguarda es donen la mà en una proposta disruptiva i innovadora.

Comissaris: Raúl Ramos i David D'Eboli.

Activitat inclosa dins el programa Blanc Origens que nclou exposicions i tallers adreçats a tots els públics amb l'objectiu  d'apropar  i difondre el disseny gràfic a tots els públics amb la col·laboració i implicació de professionals del disseny.

Fins al 5 de gener de 2020. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!