Agenda del Penedès

Cursos, tallers

Workshop de clown amb Guillem Albà

Vilanova i la Geltrú | Tracart | 23-11-2019 11:00 h.

Pla mitjà curt del director i intèrpret de l'espectacle 'Pluja', Guillem Albà

Deixar de banda les pors i les vergonyes, que no serveixen per a res. Gaudir aprenent. Descobrir eines que podem aplicar a totes les altres arts i disciplines escèniques. I sí, segurament també a la nostra vida. Al dia a dia. Un recorregut que viatja del pallasso clàssic del nas vermell, a les múltiples formes del clown i la comèdia. El missatge és sempre el mateix: les ganes de jugar, de divertir-se. Trobar l’energia, la llibertat i les ganes de menjar-se el món. Trencar el tòpic que jugar és només cosa de nens. Un viatge de la tècnica a l’emoció. Aconseguir arrencar el riure, gestionar el tempo sobre l’escenari, atrapar l’atenció de la gent. Robar el cor al públic i que tothom s’oblidi per una estona de tot el que passa fora. Que la gent rigui i que s’emocioni. Que marxin cap a casa més feliços i amb més energia per seguir vivint. Aconseguir passar l’emoció per davant de la raó. Jugar. Jugar. Jugar.

Inscripcions del 4 al 8 de novembre

Plaçes limitades, a partir de 16 anys

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!