Música, concerts, balls

MUSiCVEU - Concert de Sommeliers

Vilafranca del Penedès | Fòrum Berger Balaguer | 10-11-2019 19:00 h.

MUSiCVEU - Concert de Sommeliers

Sommeliers proposa captivar al públic amb la seva posada en escena musical, mitjançant petits temes on mariden jazz i clàssica amb pinzellades de l’univers pop. Les cinc noies festegen en català, italià i anglès cançons pròpies i versions com “My Way” de Frank Sinatra o bé Leonard Cohen, Queen, Lady Gaga i molts altres. Una formació clarament clàssica de violí, violoncel, piano, clarinet i veu per trencar barreres de gènere i generacionals - (Enderrock nº244, Gener 2016).

Al llarg d'aquests 3 anys han tret dos CDs, "-Quinze d'abril-" (2015, Temps Record) i "8 am" (2018, Discmedi i Taller de Músics), tots dos a Spotify i han estat guanyadores del Premi Miquel Martí i Pol 2018, promogut per Lluís Llach.

INTEGRANTS DEL GRUP
Rocío Seligrat, veu
Mireia Bartolí, violí
Teresa Nogueron, clarinet
Marta Pons, violoncel
Maricel Pons, piano

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!