Agenda

Música, concerts, balls

MUSiCVEU - Concert de Sommeliers

Vilafranca del Penedès | Fòrum Berger Balaguer | 10-11-2019 19:00 h.

Al Penedès, on el significat de la paraula Sommeliers ens transporta de pensament directament al món del vi, la formació musical que rep el mateix nom no ens porta al vi sinó que la seva sensibilitat musical ens apropa a través de l'elegància, la constància i el més mínim detall, al seu llenguatge captivador que convertirà “Sommeliers” en un nom encara més “encisador i proper”.

MUSiCVEU - Concert de Sommeliers

Sommeliers proposa captivar al públic amb la seva posada en escena musical, mitjançant petits temes on mariden jazz i clàssica amb pinzellades de l’univers pop. Les cinc noies festegen en català, italià i anglès cançons pròpies i versions com “My Way” de Frank Sinatra o bé Leonard Cohen, Queen, Lady Gaga i molts altres. Una formació clarament clàssica de violí, violoncel, piano, clarinet i veu per trencar barreres de gènere i generacionals - (Enderrock nº244, Gener 2016).

Al llarg d'aquests 3 anys han tret dos CDs, "-Quinze d'abril-" (2015, Temps Record) i "8 am" (2018, Discmedi i Taller de Músics), tots dos a Spotify i han estat guanyadores del Premi Miquel Martí i Pol 2018, promogut per Lluís Llach.

INTEGRANTS DEL GRUP
Rocío Seligrat, veu
Mireia Bartolí, violí
Teresa Nogueron, clarinet
Marta Pons, violoncel
Maricel Pons, piano

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacteT'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


Avui al Penedès