Agenda

Fires i festes

Fira de Novembre 2019

Vilanova i la Geltrú | Diferents indrets | 08-11-2019 10:30 h. fins 10-11-2019

La Fira s'obrirà divendres 8 al migdia amb la Consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà. Una edició que enguany presenta força novetats.

Fira de Novembre 2019

A més de l'espai de la plaça de la Vila dedicat al clúster de desenvolupament econòmic, es dóna especial importància al comerç de la ciutat. Així, l'Espai Viu Comerç s'ubicarà enguany al carrer de Francesc Macià, davant del Mercat del Centre, on els comerços associats faran ofertes especials, tallers, exhibicions i música. D'altra banda, l'Ajuntament ha convidat els comerços de l'eix comercial del centre a participar al programa Comerços Oberts. Hi haurà 65 establiments que oferiran promocions especials, tastos, música, tallers infantils i el sorteig d'una espectacular panera. Així mateix, un any més, el diumenge de Fira serà dia d'obertura dels establiments locals.

La tercera novetat és l'Espai Enogastronòmic, que s'ubicarà al Museu Romàntic Can Papiol per oferir tastos, maridatges i tallers en un entorn noucentista. Hi haurà estands de cellers i gastronomia, amb la participació de Temps de Vi i del  Gremi d'Hostaleria, que presentarà la Ruta Gastronòmica DesTapa Vilanova!. Aquesta ruta, de la qual es podrà gaudir durant tot l'any, convidarà a conèixer els principals punts d'interès turístic de la ciutat.

La Fira inclou, un any més, la celebració del Saló del Carnaval, amb diverses activitats, jornades i exposicions, amb seu a la plaça de la Vila i amb la Cuina de Carnaval i els Gegants de la Cuina Vella com a protagonistes.

Altres espais de la Fira són l'Espai Família, amb activitats per a infants, zones d'alletament i aparcament de cotxets; l'Espai d'Entitats, que podran compartir per donar-se a conèixer, o el mercat juvenil, per a les escoles que recullen fons per viatges o activitats solidàries.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacteT'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


Avui al Penedès