Agenda

Fires i festes

Funifira 2019

Gelida | Diferents indrets | 08-11-2019 11:44 h. fins 10-11-2019

En la presentació es va donar a conèixer les diferents novetats, mantenint l'espai firal i l'espai gastronòmic com a llocs de referència però oferint, també, noves propostes de diferent contingut amb l'objectiu d'incrementar l'atractiu d'aquesta fira. En l’espai gastronòmic, que romandrà obert des del divendres a la tarda fins diumenge, es podran degustar els productes del municipi.

Funifira 2019

L’espai temàtic, a partir de dissabte, obrirà les seves portes per donar a conèixer el món del maquetisme ferroviari, amb mostres de maquetes, però també amb venda de materials i productes relacionats amb aquesta activitat. L’oferta de la FUNIFIRA es complementa amb altres activitats com el trenet solidari, l’exhibició de vaixells i d’avions, entre altres.

A la presentació, es va explicar que aquest 2019 la celebració de la 10a edició de la FUNIFIRA coincideix amb el 95è aniversari del Funicular de Gelida, element emblemàtic del municipi i eix motor de la Fira. Per aquest motiu, un dels plats estrelles es reserva per dissabte a la tarda que tindrà lloc la festa d’aniversari del Funi, amb moltes sorpreses i pastís d’aniversari.

A més, el regidor de Turisme, en Daniel García Peris, va ressaltar la incorporació a la fira d’un trenet turístic que mostrarà els llocs emblemàtics i d’interès de Gelida, amb sortides gratuïtes cada mitja hora des de l’estació superior del Funicular. A banda, va destacar com a novetat, la incorporació diumenge al matí de visites guiades al centre d’interpretació del Funicular, realitzades per Enric Carafí,  un taller de reciclatge i maquetisme per fer una rèplica del Funicular, la incorporació de la col·laboració dels comerços del municipi amb un concurs d’aparadors comercials en referència a la Fira i el Funi, i un concurs d’Instagram que estarà actiu tot el cap de setmana.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacteT'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


Avui al Penedès