Altres

Esmorzar solidari contra el càncer infantil a Bellvei

Bellvei | 16-11-2019 10:00 h.

Esmorzar solidari contra el càncer infantil a Bellvei

L’acte començarà a les 10:00h del matí amb la projecció del vídeo promocional de l’associació i la intervenció de la seva presidenta Pepa Doblado que explicarà a tots els assistents l’objectiu d’aquesta entitat: ajudar a la investigació del càncer infantil. Després d’aquesta breu intervenció començaran les activitats per grans i petits. Els assistents podran gaudir adquirint la seva entrada solidària d’un esmorzar, un número per participar en la rifa de dos premis que consisteixen en un menú per a dues persones de dilluns a divendres a la Braseria La Muga de Bellvei i una degustació de 3 vins i 5 formatges a la Botiga de Xerigots de Vilafranca del Penedès també per a dues persones. Per els més petits també inclou tres activitats amb animadors infantils: Pinta cares, globoflèxia i compatir una estona amb un molt estimat personatge de Disney que els estarà acompanyant durant l’acte. L’ entrada solidària es podrà adquirir el mateix dia a la porta de l’acte per només 5€. Serà un matí intents i molt divertit per a totes les famílies que de ben segur, gaudiran del resultat de la feina d’aquesta associació per organitzar i portar a terme aquest tipus d’actes, a la vegada que col·laboren amb una molt bona causa.

Lloc i adreça de l'acte

  • Bellvei
  • Pavelló Municipal d’esports

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!