Agenda

Altres

Capacitats 2019

Vilafranca del Penedès | Diferents indrets | 03-12-2019 11:00 h. fins 29-12-2019

El dia 3 de desembre es commemora el Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat i un any més a Vilafranca s’organitza el programa d’activitats de CAPACITATS 2019. Aquest conjunt d’accions organitzades per les entitats membres de la Comissió Municipal pel Benestar de les Persones amb Discapacitat i per la regidoria de Drets Socials de l’Ajuntament enguany compta amb la col·laboració del Club Diafragma.

Capacitats 2019

Les entitats de la CMBPD són la Fundació l’Espiga, Fundació Mas Albornà, Fundació Pro-Penedès, Entretots, Associació Univers Penedès, Grup Entrem-hi i El Turó.

En les activitats i tallers de sensibilització que es realitzen en l’eix educatiu hi participen la Fundació Mas Albornà, el Grup Entrem-hi,  Entretots i la Fundació L’Espiga.

Pel que fa als centres de primària uns 1.000 nens i nenes, bàsicament de 3r de primària, participaran en alguna de les activitats que realitzen els/les usuaris/es de les entitats de la CMBPD. A més, en aquesta mateixa franja d’edat, també es durà a terme la confecció de murals relacionats amb la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, acció dirigida per l’Escola Municipal d’Art Arsenal. En ambdues propostes hi participen els 10 centres educatius de primària de municipi.

En el mateix eix de sensibilització, però adreçat als centres educatius de secundària i altres serveis on es duen a terme formació amb joves, també s’ofereix un catàleg d’activitats de sensibilització dinamitzat a través del PIDCES de la regidoria de Joventut. Està previst que es duguin a terme més d’una vintena de tallers. Aquesta activitat compta amb el suport de l’Associació El Turó.

El Club Diafragma ha col·laborat enguany a Capacitats 2019 realitzant les fotografies a les activitats que organitzen totes i cadascuna de les entitats de la CMBPD i que es presentaran en l’exposició CAPACITATS 2019. L’exposició s’inaugurarà dimarts 3 de desembre, a les 11h a la capella de Sant Joan amb la presència del regidor de Drets Socials, Ramon Zaballa. L’exposició estarà oberta fins al 29 de desembre.

Pel que fa a la resta d’activitats aquestes estan organitzades per les entitats de la CMBPD i per la Coral Infantil L’Espinguet, que actuarà a la capella de Sant Joan dissabte 21 de desembre, a les 19h.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


    Avui al Penedès