Agenda del Penedès

Fires i festes

Festa de Santa Llúcia a Gelida

Gelida | Diferents indrets | 13-12-2019 05:00 h.

Festa de Santa Llúcia a Gelida

A banda de les activitats més tradicionals, com la benedicció, el tast i el repartiment de l'escudella, es podrà visitar la 29a Fira d'artesans i Mostra d'entitats, així com la 38a exposició de pessebres artístics que cada any es pot veure a la capella de les Monges i la Missa Solemne amb la participació del Cor Parroquial i els Vailets de Gelida, tot retransmès en directe per Ràdio Gelida. L’actuació de l’Esbart Rocasagna i el Llúciafoc 2019, de la Colla de Diables de Gelida, seran altres de les activitats que complementen la celebració de la Diada a Gelida.

Durant el matí, a més, tothom podrà fer-se amb el plat de Santa Llúcia 2019, amb el disseny guanyador del concurs de dibuix, creat per la jove Clara Torné Hernàndez, un dibuix inspirat en la Festivitat de Santa Llúcia i que es reprodueix a mà en plats de ceràmica.

A més, durant el cap de setmana es faran diferents activitats solidàries al voltant de la Marató de TV3. I festives, com el concert d’Adala, acompanyat de Lo que diga la Rubia i la música de GanBro Brothers, el Quintet de Jazz amb Manuel Vallribera & Open Jazz o la Nit de Santa Llúcia a càrrec de Toni Subirana. I l’exposició fotogràfica “Fent Camí” d’Eduard Aragonés.

Consulta totes les activitats i horaris a la pàgina web de l’Ajuntament de Gelida, a www.gelida.cat.

Lloc i adreça de l'acte

  • Gelida
  • Diferents indrets
  • capella de les Monges

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!